برای نخستین بار صادرات گوشت از افغانستان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۷
په لومړي ځل افغانستان څخه د غوښې صادرات پیل شول

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
برای نخستین بار به اساس هدایت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  امارت اسلامی افغانستان، روند صادرات گوشت از کشور به بیرون به گونه امتحانی طی مراسمی در مسلخ معیاری امارتی ولایت بلخ آغاز گردید.
این روند طی مراسمی رسمی از سوی مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مشاورین مقام وزارت و شماری از مسوولان امارتی و تاجران افتتاح شد.
به گفته مسوولان، مسلخ امارتی بلخ و همین گونه سایر مسلخ‌ها آماده است تا بر بنیاد معیارهای تعین‌شده حیوانات را ذبح کرده و گوشت آن را برای صادرات آماده سازد. همچنان شرکت‌های خصوصی نیز می‌توانند بر اساس معیارهای مشخص‌شده، روند صادرات گوشت نشخوار کننده گان کوچک ( بز و گوسفند) را از داخل افغانستان به بیرون از کشور عملی کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS