آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد آغاز شد.
پیش از توزیع واکسین، ورکشاپ راهنمایی دو روزه برای مسئولان کلینیک‌های انتخاب‌شده مرکز و ولسوالی‌ها برگزار گردید. این ورکشاپ توسط داکتر هدایت‌الله قادری آمر مالداری و صحت حیوانی، به نمایندگی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار افتتاح شد و در آن بر تطبیق درست واکسین برای مالداران مستحق تأکید صورت گرفت.
همچنان داکتر عنایت‌الله همدرد نماینده سازمان غذا و زراعت ملل متحد گفت که در جریان این کمپاین ۱۴۵ هزار دوز واکسین توسط ۳۰ نفر مسئول کلینیک‌ها بر مواشی در مرکز و ولسوالی‌های ولایت تخار تطبیق خواهد شد.
مسئولان ابراز امیدواری کردند که با اجرای این برنامه، از انتشار بیماری‌های حیوانی جلوگیری شده و معیشت مالداران تقویت گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها