رئیس زراعت بدخشان از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کشم بازدید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۱:۱
رئیس زراعت بدخشان از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کشم بازدید کرد

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، امروز در جریان سفری به ولسوالی کشم از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید نمود.
وی در نشست با کارمندان مدیریت خدمات زراعتی تأکید کرد که استحکام نظام اسلامی در کشور مستلزم اداره کارآمد و اقتصاد پویا است. او همکاری کارمندان در زمینه شناسایی منابع عایداتی و جمع‌آوری عواید به‌ویژه عشر و زکات را از عوامل مهم حمایت از نظام اسلامی عنوان کرد که بر پایه اقتصاد مشروع و متکی بر عواید داخلی بنا شده است.
رئیس زراعت همچنان از فارم زراعتی ولسوالی کشم بازدید کرده و از کارمندان خواست تا خدمات و فعالیت‌های خود را مردم‌محور ساخته و مطابق اصول و قوانین امارت اسلامی به پیش ببرند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها