رییس جدید زراعت ولایت کابل معرفی شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
رییس جدید زراعت ولایت کابل معرفی شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، مولوی محراب الدین  بلال به‌عنوان رییس زراعت ولایت کابل گماشته شد و امروز رسماً کارش را آغاز کرد.
مولوی محراب الدین بلال پیش از این به‌عنوان رییس زراعت ولایت کندز ایفای وظیفه کرده و در ولایت‌های بدخشان و بغلان نیز در این سمت کار نموده است.
در مراسم معرفی او، شماری از رییسان، متخصصین، متنفذین و کارمندان ریاست زراعت کابل حضور داشتند. مولوی محمد حسین خورشید، رییس دفتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این مراسم تغییر و تبدیل را یک اصل در امارت اسلامی دانسته و بر خدمت‌گذاری به مردم تأکید کرد.
پیش از این، مولوی عبیدالله حقانی رییس زراعت ولایت کابل بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها