دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای وزارت زراعت برگزار شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت با سخنرانی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، آغاز گردید.
در این نشست، مولوی عثمانی با تأکید بر مسئولیت‌پذیری گفت: «همه ما در دنیا و آخرت مورد پرسش قرار می‌گیریم، اگر وظایف خود را درست انجام دهیم، سربلندی دنیا و آخرت نصیب ما می‌شود، در غیر آن، ناکامی و رسوایی در پی خواهد داشت.»
او افزود که مردم کشور در ۴۵ سال جنگ و اشغال بیگانه‌ها آسیب‌های فراوانی دیده‌اند و اکنون دهقانان، مالداران، یتیمان و بیوه‌ها از مسئولان توقع خدمت دارند. وی از رؤسای ولایتی خواست بدون خستگی کار کنند و برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم تلاش نمایند.
معین وزارت زراعت با اشاره به چالش‌های اقلیمی و خشک‌سالی گفت: «در این وضعیت، باید بیشتر کار کنیم. از بیت‌المال محافظت کنید. امسال به مؤسسات سفارش کردیم تا بیش از ۱۰۳ میلیون دالر برای رفع مشکلات دهقانان و مالداران مصرف کنند.»
او همچنان از مسئولان خواست تخم‌های اصلاح‌شده را برای افراد مستحق توزیع کنند تا زمینه خودکفایی فراهم گردد.
در ادامه این سمینار، کارشناسان بخش تحقیقات و حفاظت وزارت زراعت درباره تخم اصلاح‌شده، تشریح خاک، معیشت بدیل و حفظ نباتات ارائه معلومات کردند و برنامه تا عصر ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها