دیدار رئیس زراعت فراه با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۰:۶
دیدار رئیس زراعت فراه با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

۲۷ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شاه‌محمد «حاجی سروری» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با کارمندان مسلکی این ریاست با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار نمود.
در این دیدار، ریاست زراعت فراه مشکلات، چالش‌ها و فرصت‌های مربوط به مدیریت آب در این ولایت را با مسؤولان این اداره شریک ساخت و خواهان همکاری‌های همه‌جانبه در این بخش شد.
رئیس زراعت فراه به تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توصیه کرد که پروژه‌های مرتبط با مدیریت آب را در این ولایت عملی سازند و برنامه‌های خود را در هماهنگی با ریاست زراعت به پیش ببرند.
همچنان، در جریان این دیدار، تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد اهداف سفر خود را بیان کرده و افزود که می‌خواهد در آینده پروژه‌هایی را در بخش مدیریت آب در این ولایت تطبیق کند. رئیس زراعت فراه نیز بر همکاری همه‌جانبه در این زمینه اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS