اطلاعیه:

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲

به تمام اشخاص حقیقی و حکمی و شرکت‌هایی که پیش از فتح، با پروژه‌های SNaPP2 و CLAP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرارداد داشته‌اند و تا اکنون حساب‌های خود را تصفیه نکرده‌اند، اطلاع داده می‌شود که از تاریخ ۲۱ تا ۳۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش (۱۲ تا ۲۲ آگیست میلادی) سال جاری  به این وزارت مراجعه کرده و به‌منظور بررسی باقی‌داری پروژه‌ها و تصفیه حساب‌ها، اسناد مربوطه را به‌طور رسمی با تیم بررسی تمویل‌کنندگان شریک سازند.
یادآوری: در صورت عدم مراجعه یا تأخیر، تمام مسئولیت به عهده اشخاص و شرکت‌های مذکور خواهد بود.
شماره تماس: 0729686060

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها