بازدید هیئت وزارت زراعت از قطعات نمایشی ولسوالی چهار بولک بلخ

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۰:۲۹
بازدید هیئت وزارت زراعت از قطعات نمایشی ولسوالی چهار بولک بلخ


۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به رهبری مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از قطعات نمایشی نباتات پنبه‌دانه، جواری و ماش در ولسوالی چهار بولک بازدید کردند.
در این بازدید که شماری از کارمندان وزارت زراعت و ریاست زراعت بلخ نیز حضور داشتند، هیأت از نزدیک روند کار و سیستم‌های ترویجی و مکانیزه تطبیق‌شده در این ساحات را بررسی و از فعالیت‌های انجام‌شده ابراز قدردانی و رضایت نمود.
کارمندان این اداره نیز بر تداوم همکاری و اجرای هرگونه فعالیت در راستای رشد و توسعه سکتور زراعت در این ولسوالی تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS