کمیسیون دسترسی به اطلاعات با سپاس‌گزاری از وزارت زراعت گفت: وزارت زراعت الگوی اطلاع‌رسانی است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۵ - ۱۴:۴۵

۲۵ قوس ۱۳۹۸
کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات با ارسال مکتوبی به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از «فعالیت‌ها و همکاری‌های همیشه‌گی» در عرصه‌ی تامین دست‌رسی به اطلاعات و ارایه‌ی معلومات به متقاضیان اطلاعات به اسرع وقت تشکری کرده است.
در مکتوب شماره ۲۸۳/۱۸۲ تاریخ ۱۸/۰۹/۱۳۹۸ به امضای عین‌الدین بهادری، رییس کمیسیون دسترسی به اطلاعات تحت موضوع «ابراز قدردانی از وزارت زراعت آبیاری و مالداری» آمده است: «کمیسیون دسترسی به اطلاعات از فعالیت‌ها و همکاری‌های همیشه‌گی شما در عرصه تامین دست‌رسی به اطلاعات و ارایه‌ی معلومات به متقاضیان اطلاعات به اسرع وقت، ابراز تشکر می‌نماید.»
کمیسیون دسترسی به اطلاعات در ادامه گفته است: «از همکاری شما در زمینه‌ی دسترسی به اطلاعات سپاس‌گزاریم.»
به باور وزارت زراعت، ‌آبیاری و مالداری، نظارت‌های معیاری و سفارش‌های کمیسیون دسترسی به اطلاعات برای بهبود اطلاع‌رسانی، در تسهیل زمینه‌ها اثرگذار بوده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متقابلاً از کمیسیون دسترسی به اطلاعات به خاطر تلاش‌های پی‌گیرش سپاس‌گزاری می‌کند و توقع نظارت و همکاری‌های مشورتی بیش‌تر را دارد با هم بتوانیم فصل‌های بهتری از اطلاع‌رسانی معیاری باز کنیم.
باید گفت که وزارت زراعت در آخرین ارزیابی کمیسیون دسترسی به اطلاعات جایگاه اول را در میان واحدهای بودجه‌ای از آن خود کرده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها