کمیسیون دسترسی به اطلاعات با سپاس‌گزاری از وزارت زراعت گفت: وزارت زراعت الگوی اطلاع‌رسانی است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۵ - ۱۴:۴۵

۲۵ قوس ۱۳۹۸
کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات با ارسال مکتوبی به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از «فعالیت‌ها و همکاری‌های همیشه‌گی» در عرصه‌ی تامین دست‌رسی به اطلاعات و ارایه‌ی معلومات به متقاضیان اطلاعات به اسرع وقت تشکری کرده است.
در مکتوب شماره ۲۸۳/۱۸۲ تاریخ ۱۸/۰۹/۱۳۹۸ به امضای عین‌الدین بهادری، رییس کمیسیون دسترسی به اطلاعات تحت موضوع «ابراز قدردانی از وزارت زراعت آبیاری و مالداری» آمده است: «کمیسیون دسترسی به اطلاعات از فعالیت‌ها و همکاری‌های همیشه‌گی شما در عرصه تامین دست‌رسی به اطلاعات و ارایه‌ی معلومات به متقاضیان اطلاعات به اسرع وقت، ابراز تشکر می‌نماید.»
کمیسیون دسترسی به اطلاعات در ادامه گفته است: «از همکاری شما در زمینه‌ی دسترسی به اطلاعات سپاس‌گزاریم.»
به باور وزارت زراعت، ‌آبیاری و مالداری، نظارت‌های معیاری و سفارش‌های کمیسیون دسترسی به اطلاعات برای بهبود اطلاع‌رسانی، در تسهیل زمینه‌ها اثرگذار بوده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متقابلاً از کمیسیون دسترسی به اطلاعات به خاطر تلاش‌های پی‌گیرش سپاس‌گزاری می‌کند و توقع نظارت و همکاری‌های مشورتی بیش‌تر را دارد با هم بتوانیم فصل‌های بهتری از اطلاع‌رسانی معیاری باز کنیم.
باید گفت که وزارت زراعت در آخرین ارزیابی کمیسیون دسترسی به اطلاعات جایگاه اول را در میان واحدهای بودجه‌ای از آن خود کرده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خلیل ابراهیم اوکر، معاون سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد.
در این دیدار روی نیازمندی‌های دهقانان و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع تجهیزات حمایتی به مالداران در چخانسور

۱۴ اسد  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز با همکاری مؤسسه کمیته هالند برای افغانستان، ۴۵ قلم تجهیزات مورد نیاز مالداران را در ولسوالی چخانسور توزیع کرد.
این تجهیزات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۰:۱۵
Background image

آغاز فعالیت سه مؤسسه در دره‌صوف بالا  ولایت سمنگان

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از آغاز فعالیت سه مؤسسه «دفتر ارتباط» (TLO)، «شرکای احیا و ساخت‌وساز» (PRB) و «کمک جهانی علیه گرسنگی» (WHH) در. . .

بازگشت به خبرها