توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های شهدا، خاش، یفتل و مرکز (فیض‌آباد) ولایت بدخشان توزیع گردید.
این روند از سوی دفتر میشن ایست و در هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اجرا شد. وسایل توزیع‌شده شامل زنبور عسل، موم‌تراش، ماشین عسل‌کشی، برس مخصوص، لباس محافظتی، چکش، پلاس، سیم و بوره بوده که برای آغاز و توسعه فعالیت‌های زنبورداری در سطح خانواده‌های روستایی در نظر گرفته شده است.
هدف اصلی این برنامه، توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های روستایی، ایجاد فرصت‌های کاری پایدار و ترویج زنبورداری به‌عنوان یک منبع مهم درآمدزایی در سطح جامعه می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۲
Background image

پکتیا: آموزش عملی تهیه خوراک حیوانی (سایلج) برای مالداران آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی، برای ۱۰ تن از مالداران قریه خطابی مرکز، آموزش‌های عملی و نظری در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

بازگشت به خبرها