دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئولان دو مؤسسه همکار در بخش زراعت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۱:۱۳

۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در دیدارهای جداگانه با سید حضرت علوی مسئول مؤسسه بنیاد جهانی کمک (FGA) و فریدون ساحل مسئول مؤسسه برای احیا و توسعه (ORDR)، پیرامون آغاز و تطبیق پروژه‌های زراعتی در این ولایت گفت‌وگو کرد.
در این دیدارها، نمایندگان دو مؤسسه که به‌تازگی دفاتر ولایتی خود را در پنجشیر افتتاح کرده‌اند، از برنامه‌های آینده‌شان در بخش‌های مختلف زراعتی و مالداری خبر دادند. این برنامه‌ها شامل احداث و بازسازی کانال‌های آبیاری، حفر ترنچ‌ها، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی، توزیع تخم سبزیجات، اعمار سبزخانه‌های کوچک، آموزش‌های عملی برای دهاقین، پروسس لبنیات، توزیع بزهای شیری و مرغ‌های تخمی می‌باشد.
رئیس زراعت پنجشیر ضمن قدردانی از فعالیت این نهادها، بر همکاری نزدیک میان نهادهای دولتی و همکار برای ارتقای تولیدات زراعتی تأکید کرده و اطمینان داد که ریاست زراعت آماده همکاری همه‌جانبه برای تطبیق مؤثر و شفاف پروژه‌ها در سطح ولسوالی‌ها و قریه‌جات است.
همچنین محمد ذاکر امیری آمر امور زراعتی این ولایت، با بررسی نیازمندی‌های زراعتی و ارائه دیدگاه‌های فنی، بر اهمیت انکشاف متوازن در بخش‌های مختلف تأکید کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها