دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در این دیدار که توموکی متسولا رئیس جدید برنامه آبادی، عبدالحمید کلیمی معاون برنامه‌های امرار معیشت و رشد اقتصادی و یعقوب روکینی معاون اجرائیوی این سازمان در افغانستان نیز حضور داشتند، روی پروژه‌های انکشافی در برخی ولسوالی‌ها تبادل نظر صورت گرفت.
دویل موکرجی در مورد پروژه‌های در حال اجرا در ولسوالی‌های تخته‌پل ولایت کندهار، حصارک ننگرهار و ارگون پکتیکا معلومات ارائه کرده و گفت که برنامه‌هایی در بخش ایجاد سردخانه‌ها، پرورش ماهی و مرغ، مالداری، ساخت چکدم‌ها و کمک به بدیل معیشت دهقانان نیز در نظر گرفته شده است.
مولوی صدراعظم عثمانی ضمن استقبال از این برنامه‌ها، بر هماهنگی و مشوره با وزارت زراعت در تطبیق پروژه‌ها تأکید ورزید و افزود: «امارت اسلامی افغانستان تلاش دارد وضعیت زندگی دهقانان و مالداران بهبود یابد و اگر پروژه‌ها با مشوره و هماهنگی پیش برود، مؤثریت آن بیشتر خواهد بود.»
او با اشاره به وجود یک کمیته تخنیکی متشکل از متخصصان سکتور زراعت و مالداری، خواستار هماهنگی بیشتر در طرح و تطبیق پروژه‌ها شد تا کیفیت و تأثیرگذاری آن افزایش یابد.
در پایان، معین زراعت و مالداری از همکاری‌های زیرساختی این سازمان قدردانی کرده و تعهد سپرد که وزارت زراعت آماده همکاری و ایجاد سهولت‌های لازم برای تطبیق بهتر پروژه‌ها می‌باشد.
برنامه عمران سازمان ملل متحد یکی از همکاران نزدیک وزارت زراعت بوده که در بخش‌های مختلف به‌ویژه پروژه‌های آبیاری، ذخیره‌گاه‌های آب و بدیل معیشت در افغانستان فعالیت می‌نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت با معاون والی ولایت نیمروز

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی قدرت‌الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی، با مولوی تورجان احمدی معاون والی ولایت نیمروز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۹
Background image

توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی نجراب

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور احیا و گسترش جنگلات چارمغز، آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با هیأت ولایتی به ولسوالی نجراب سفر نموده و ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی، شامل غلام یحیی چاوش رییس کمپنی گروپ کابل مسکو، لیونت گوریاچوک معاون شرکت افغان پروم میتال و الیکسی. . .

بازگشت به خبرها