برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
کرنې وزارت کې د ځنګلونو د بیا رغونې او ساتنې د عملیاتي پلان جوړولو په پار غونډه دایره شوه 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت برگزار گردید. در این جلسه نمایندگان ادارات ذی‌ربط دولتی نیز حضور داشتند.
معین آبیاری و منابع طبیعی در سخنرانی خود تأکید کرد که موفقیت تطبیق این پلان نیازمند همکاری و هماهنگی میان تمامی نهادهای مسئول، حمایت مالی و آگاهی‌دهی گسترده به مردم است. او گفت: «حفاظت از جنگلات نه‌تنها مسئولیت یک اداره، بلکه یک تعهد ملی است.»
در این پلان عملی، اقدامات مشخصی جهت جلوگیری از قطع خودسرانه و آتش‌سوزی جنگلات، احیای مجدد ساحات جنگلی و تنظیم نحوه انتقال چوب چهارتراش و چوب قطع‌شده پیش‌بینی شده است. همچنان راه‌کارهایی برای مدیریت فعالیت صنعت‌کاران چوب و تشویق استفاده از منابع بدیل انرژی چون گاز، برق و ذغال‌سنگ نیز در نظر گرفته شده است.
قرار است این سند پس از نهایی‌سازی، به کابینه امارت اسلامی افغانستان ارائه شود تا پس از تأیید و تخصیص بودجه، به مرحله اجرا درآید.
در این نشست، مولوی احمدالله زاهد معین وزارت تجارت، مولوی مخدوم معین وزارت داخله، رئیس قطعه سبز، نمایندگان وزارت دفاع، استخبارات، اداره حفاظت از محیط زیست و مشاور وزارت زراعت نیز حضور داشتند

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۴
Background image

۵۰۴ کیلوگرام میوه قاچاقی «ام» در قرنطین تورخم ضبط و نابود شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت قرنطین تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان اجرای وظایف قانونی و قرنطینی خود، ۵۰۴ کیلوگرام میوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۱:۳۴
Background image

دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی در کابل پروژه‌های جدید تطبیق می‌کند

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (یونپس) با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد و درباره تطبیق پروژه‌های. . .

بازگشت به خبرها