برگزاری جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی پروژه‌های مشترک عمرانی میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۲:۱۷
د کرنې وزارت او دملګرو ملتونو دخوړو او کرنې ادارې ترمنځ د ګډو ودانیزو پروژو د پیل په پار دهمغږۍ غونډه دایره شوه

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی برای راه‌اندازی ده‌ها پروژه عمرانی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و با حضور نجیب‌الله امیرزی، مشاور استراتیژیک سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، رؤسا و مشاوران تخنیکی هر دو اداره برگزار گردید.
در این نشست، مشاور سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از تعهد کشورهای کمک‌کننده برای عملی‌سازی پروژه‌های زیربنایی در بخش اعمار سردخانه‌های کچالو، پیاز و کشمش‌خانه‌ها در ولایت‌های مختلف کشور خبر داد.
همچنین معین آبیاری و منابع طبیعی بر اهمیت هماهنگی و همکاری نزدیک میان دو نهاد در راستای تطبیق مؤثر، باکیفیت و شفاف این پروژه‌ها تأکید کرده، پیشنهاد تشکیل تیم‌های مشترک تخنیکی برای تعیین محل‌های مناسب پروژه‌ها در ولایات را مطرح نمود.
در پایان، روسا و انجینران تخنیکی هر دو اداره نظریات و پیشنهادات خود را در مورد چگونگی تطبیق بهتر این پروژه‌ها با یکدیگر شریک ساختند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها