توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس این اداره، گفت که به منظور ایجاد ۱۵ قطعه نمایشی جواری، برای هر دهقان مقدار ۸ کیلو تخم اصلاح‌شده جواری همراه با کود سیاه و سفید در مساحت یک جریب زمین در نظر گرفته شده است.
وی افزود که این برنامه از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی تمویل گردیده و هدف آن افزایش حاصلات از زمین‌های کم‌بازده و ترویج تخم‌های اصلاح‌شده در میان دهقانان می‌باشد.
دهقانان مستفیدشده با ابراز رضایت از این برنامه، آن را گامی مؤثر در بهبود وضعیت زراعتی ولایت پنجشیر عنوان کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۴
Background image

معرفی رئیس جدید امور ولایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
داملا شفیق‌الله رسولی، آمر پیشین ارتباط داخلی ریاست دفتر مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌حیث رئیس امور ولایت این وزارت تعیین و رسماً به کارمندان آن اداره معرفی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۳۷
Background image

توزیع تجهیزات حمایتی برای مالداران در ولسوالی دلارام

۱۶ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف حمایت و تشویق مالداران، ۴۵ قلم تجهیزات ضروری به همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای مالداران واجد شرایط در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز توزیع شد.
این تجهیزات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

بازگشت به خبرها