جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۱:۱۶
جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حفاظت از جنگلات پسته و نگهداری آن تا مرحله پختگی، جلسه‌ای تحت ریاست مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با حضور آمرین و مدیران خدمات زراعتی ولسوالی‌ها برگزار گردید.
در آغاز این نشست، رئیس زراعت کندز بر اهمیت جنگلات پسته در تأمین اقتصاد محلی و ملی تأکید کرده، گفت که حفاظت از این منابع طبیعی نیازمند نظارت دوام‌دار و همکاری سیستماتیک محافظین جنگلات، انجمن‌های جنگلداری و مردم محل می‌باشد. وی افزود که جنگلات پسته افزون بر ایجاد عواید، نقش مهمی در حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی منطقه دارد.
در ادامه، آمرین و مدیران زراعتی ولسوالی‌ها چالش‌هایی از قبیل چیدن پسته پیش از پختگی و تخریب جنگلات ناشی از فعالیت‌های غیرقانونی را مطرح کرده، در مورد راه‌های جلوگیری از آن تبادل نظر نمودند.
شرکت‌کنندگان پیشنهادهایی چون ایجاد تیم‌های نظارتی و تطبیق مدیریت پایدار جنگلات را برای بهبود وضعیت موجود ارائه کردند.
در پایان این جلسه، تصمیماتی برای پیگیری و اجرای اقدامات لازم اتخاذ گردیده و بر همکاری نهادهای ذی‌ربط و مردم تأکید شد. جنگلات پسته به عنوان یک سرمایه ملی، نیازمند توجه و مسئولیت‌پذیری جمعی تمامی شهروندان دانسته شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۶:۱۵
Background image

توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در نشست ماهوار با مؤسسات همکار، بر توجه ویژه به ولسوالی‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سرپل

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، مشاورین مقام وزارت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
Background image

توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها