آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با همکاری سازمان زراعت ملل متحد و مؤسسه اکتید راه‌اندازی کرد.
این کمپاین، با توزیع پوسترهای آموزشی و دواپاشی در گنج بازارهای فروش بز و گوسفند، به‌ویژه در شهر میمنه و ولسوالی‌های مختلف، تا روزهای پیش از عید سعید اضحی ادامه خواهد یافت.
هدف اصلی این برنامه، بلند بردن سطح آگاهی مالداران، قصابان و مردم در مورد خطرات تب کانگو و جلوگیری از انتقال این بیماری از حیوان به انسان عنوان شده است.
داکتر ارسلان حیدری، مدیر عمومی صحت حیوانی فاریاب، از همه شهروندان، به‌ویژه قصابان خواست تا توصیه‌های صحی را جدی گرفته و در حفظ سلامت فردی و اجتماعی سهم بگیرند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب تأکید دارد که تلاش‌ها برای جلوگیری از شیوع تب کانگو به‌گونه جدی ادامه داشته و همکاری مردم در این زمینه بسیار مهم است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۲۲
Background image

دیدار وزیر زراعت با سفیر جاپان مقیم کابل

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری  در دفتر کارش با تاکایوشی کورمایا، سفیر جاپان مقیم کابل دیدار کرد.
 در این دیدار دو طرف پیرامون موضوعات مرتبط به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۲۲
Background image

تغییر و تبدیل سه تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
سه تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های شان تغییر و تبدیل شدند. بر اساس حکم ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان، روسای ریاست انسجام و جمع‌آوری عشر،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۲:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی برای تطبیق پروژه آزمایشی آب زراعتی در بدخشان برگزار شد

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بررسی و تسریع تطبیق پروژه آزمایشی آبرسانی زراعتی، جلسه‌ای هماهنگی به رهبری والی بدخشان، مولوی محمد ایوب خالد، در مقر مقام ولایت برگزار شد.
در این نشست، خانم. . .

BACK TO NEWS