آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با همکاری سازمان زراعت ملل متحد و مؤسسه اکتید راه‌اندازی کرد.
این کمپاین، با توزیع پوسترهای آموزشی و دواپاشی در گنج بازارهای فروش بز و گوسفند، به‌ویژه در شهر میمنه و ولسوالی‌های مختلف، تا روزهای پیش از عید سعید اضحی ادامه خواهد یافت.
هدف اصلی این برنامه، بلند بردن سطح آگاهی مالداران، قصابان و مردم در مورد خطرات تب کانگو و جلوگیری از انتقال این بیماری از حیوان به انسان عنوان شده است.
داکتر ارسلان حیدری، مدیر عمومی صحت حیوانی فاریاب، از همه شهروندان، به‌ویژه قصابان خواست تا توصیه‌های صحی را جدی گرفته و در حفظ سلامت فردی و اجتماعی سهم بگیرند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب تأکید دارد که تلاش‌ها برای جلوگیری از شیوع تب کانگو به‌گونه جدی ادامه داشته و همکاری مردم در این زمینه بسیار مهم است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها