توزیع بزهای شیری برای شماری از  باشندگان ولسوالی رستاق تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰ - ۱۵:۲۸
444

۲۰ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از روند توزیع ۳۱ رأس بز شیری برای ۲۸ تن از مستفیدین در ۱۱ قریه ولسوالی رستاق نظارت به‌عمل آورد.
این روند با همکاری دفتر کنسرن انجام شده و بزهای شیری به خانواده‌هایی توزیع گردید که در سال گذشته نیز از این کمک مستفید شده بودند. هدف از این توزیع، تقویت اقتصاد خانواده‌های روستایی از طریق رشد مالداری کوچک و بهبود منابع لبنی محلی می‌باشد.
ریاست زراعت تخار، از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی و مدیریت عمومی خدمات زراعتی رستاق، با نظارت دقیق تلاش می‌ورزد تا برنامه‌های حمایتی مالداری به گونه مؤثر تطبیق و نتایج مطلوب آن به دهاقین برسد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS