ورکشاپ ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت در ولایت بغلان برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۱۰:۲۳
ورکشاپ ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت در ولایت بغلان برگزار شد

۱۴ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری محمد عثمان ترابی رئیس امور کارکنان، به هدف نظارت، ارزیابی و برگزاری ورکشاپ آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت به ولایت بغلان سفر کرد.
در این سفر، حنیف‌الله احسان مشاور ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، ورکشاپ آموزشی را عملاً برای کارمندان ریاست زراعت بغلان افتتاح کرد. هدف از برگزاری این ورکشاپ، ارتقای ظرفیت کارمندان در بخش اداری، بهبود روند ارائه خدمات به موقع به مراجعین، و افزایش هماهنگی میان نهادهای مربوط عنوان شده است.
در ادامه، مولوی رحیم‌الله احدی رئیس زراعت بغلان ضمن خوش‌آمدگویی به هیئت اعزامی و اشتراک‌کنندگان، بر اهمیت این برنامه آموزشی تأکید کرده، افزود که مدیریت شفاف و مؤثر روندهای اداری، نقش مهمی در بهبود وضعیت زراعت و حمایت بهتر از دهقانان ایفا می‌کند.
این برنامه بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای تقویت ساختارهای اداری ولایات و بهبود کیفیت خدمات زراعتی در سطح کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها