هیئت وزارت زراعت ازبکستان از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» در بلخ بازدید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۹:۱۰
هیئت وزارت زراعت ازبکستان از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» در بلخ بازدید کرد

 هیئت بلندپایه ازبکستان به رهبری ابدزخروف جمشید، معین وزارت زراعت آن کشور، در ادامه سفر رسمی‌شان به افغانستان، از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» مربوط به شرکت کفایت گروپ در شهر مزار شریف ولایت بلخ بازدید کردند. 
این هیئت شامل چهار تن از رؤسای وزارت زراعت و وزارت آب ازبکستان بود و در این بازدید شماری از مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان نیز حضور داشتند.
در جریان بازدید، مسئولان فابریکه «سلطان تازه» خواستار همکاری و فراهم‌سازی زمینه صادرات محصولات لبنی‌شان به کشور ازبکستان شدند. آن‌ها بر آمادگی کامل برای تأمین لبنیات صحی و باکیفیت برای بازارهای منطقه تأکید کردند.
هیئت ازبکستانی ضمن استقبال از این پیشنهاد، اعلام آمادگی کردند که در صورت تولید لبنیات به شکل «فرا دما» یا UHT – که امکان نگهداری طولانی‌مدت بدون یخچال را فراهم می‌سازد – زمینه فروش محصولات فابریکه «سلطان تازه» را در تمامی ولایت‌های ازبکستان فراهم خواهند ساخت. آنان افزودند که در صورت نیاز، امکانات اتصال فابریکه به شرکت‌های خصوصی ازبکستان و آموزش نیروهای فنی را نیز فراهم می‌سازند.
فابریکه «سلطان تازه» یکی از مراکز تولید لبنیات پاستوریزه در شهر مزار شریف است که با استفاده از تکنالوژی معیاری و ظرفیت مناسب، نقش مهمی در تأمین لبنیات سالم برای باشندگان شمال کشور دارد.
این بازدید بخشی از تلاش‌ها برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و زراعتی میان افغانستان و ازبکستان و توسعه بازار صادراتی برای تولیدات داخلی افغانستان بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها