هیئت وزارت زراعت ازبکستان از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» در بلخ بازدید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۹:۱۰
هیئت وزارت زراعت ازبکستان از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» در بلخ بازدید کرد

 هیئت بلندپایه ازبکستان به رهبری ابدزخروف جمشید، معین وزارت زراعت آن کشور، در ادامه سفر رسمی‌شان به افغانستان، از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» مربوط به شرکت کفایت گروپ در شهر مزار شریف ولایت بلخ بازدید کردند. 
این هیئت شامل چهار تن از رؤسای وزارت زراعت و وزارت آب ازبکستان بود و در این بازدید شماری از مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان نیز حضور داشتند.
در جریان بازدید، مسئولان فابریکه «سلطان تازه» خواستار همکاری و فراهم‌سازی زمینه صادرات محصولات لبنی‌شان به کشور ازبکستان شدند. آن‌ها بر آمادگی کامل برای تأمین لبنیات صحی و باکیفیت برای بازارهای منطقه تأکید کردند.
هیئت ازبکستانی ضمن استقبال از این پیشنهاد، اعلام آمادگی کردند که در صورت تولید لبنیات به شکل «فرا دما» یا UHT – که امکان نگهداری طولانی‌مدت بدون یخچال را فراهم می‌سازد – زمینه فروش محصولات فابریکه «سلطان تازه» را در تمامی ولایت‌های ازبکستان فراهم خواهند ساخت. آنان افزودند که در صورت نیاز، امکانات اتصال فابریکه به شرکت‌های خصوصی ازبکستان و آموزش نیروهای فنی را نیز فراهم می‌سازند.
فابریکه «سلطان تازه» یکی از مراکز تولید لبنیات پاستوریزه در شهر مزار شریف است که با استفاده از تکنالوژی معیاری و ظرفیت مناسب، نقش مهمی در تأمین لبنیات سالم برای باشندگان شمال کشور دارد.
این بازدید بخشی از تلاش‌ها برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و زراعتی میان افغانستان و ازبکستان و توسعه بازار صادراتی برای تولیدات داخلی افغانستان بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها