آغاز کمپاین مجادله علیه آفت ملخ در ولسوالی دولتیار ولایت غور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۴:۳۲
آغاز کمپاین مجادله علیه آفت ملخ در ولسوالی دولتیار ولایت غور

۱۳ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور کمپاین عملی مجادله علیه آفت ملخ را در بیش از ۲۰ قریه ولسوالی دولتیار این ولایت آغاز کرده است.
تیم فنی و مسلکی حفظ نباتات و قرنطین این اداره، به ولسوالی دولتیار اعزام شد. در آغاز، این تیم با عبدالغفور "مسلمیار" ولسوال دولتیار دیدار کرده و جزئیات پروگرام را با وی شریک ساخت. سپس، سروی مقدماتی برای شناسایی ساحات آلوده به آفت انجام شد که بر اساس آن، در بیش از ۲۰ قریه این ولسوالی شیوع گسترده آفت ملخ نوع محلی و مراکشی تثبیت گردید.
بر بنیاد این یافته‌ها، عملیات مجادله علیه این آفت عملاً با همکاری مردم محل آغاز شد. اداره زراعت غور در این برنامه تمام امکانات لازم از جمله ادویه، وسایل مجادله و لباس‌های محافظتی را فراهم نموده و تیم‌های مجادله تشکیل داده است.
قرار است این کمپاین به مدت ۲۰ روز در همکاری نزدیک با دهاقین و باشندگان محل ادامه یابد تا از گسترش بیشتر این آفت جلوگیری شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه ولایت جوزجان

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه «دبلیو اچ اچ» برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه مواد غذایی تازه توزیع نمود.
بر اساس معلومات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تأسف و تأثر، خبر. . .

بازگشت به خبرها