برگزاری سمینار آموزشی "اساسات اداره و مدیریت" برای کارمندان ریاست زراعت سمنگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۱ - ۱۰:۸
برگزاری سمینار آموزشی "اساسات اداره و مدیریت" برای کارمندان ریاست زراعت سمنگان

سمینار آموزشی با عنوان "اساسات اداره و مدیریت" برای ارتقای ظرفیت کاری کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با حضور هیئتی از وزارت زراعت برگزار گردید.
در این برنامه آموزشی که توسط محمد عثمان ترابی رئیس امور کارکنان و حنیف‌الله احسان مشاور وزارت زراعت، آبیاری و مالداری رهبری شد، کارمندان بخش‌های مختلف این ریاست اشتراک نمودند.
در آغاز برنامه، مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت سمنگان، ضمن خوش‌آمدید به هیئت وزارت زراعت، از برگزاری این سمینار مفید برای کارمندان اداره ابراز سپاس‌گزاری نمود و آن را گامی مهم در جهت ارتقای سطح اداره و مدیریت خواند.
سپس، محمد عثمان ترابی طی سخنانی از کارمندان خواست تا آموزه‌های این برنامه را در امور روزمره کاری خود به کار بگیرند، هماهنگی بهتر میان همکاران داشته باشند و در ارائه خدمات مؤثر به مراجعین تلاش نمایند.
در ادامه، حنیف‌الله احسان مشاور وزارت زراعت، ورکشاپ آموزشی را مطابق آجندا آغاز کرد و موضوعاتی از قبیل اصول اداره و مدیریت، برنامه‌ریزی استراتژیک، شیوه‌های مؤثر در تصمیم‌گیری و نحوه ایجاد هماهنگی میان بخش‌های مختلف اداره را با شرکت‌کنندگان در میان گذاشت.
هدف از برگزاری این ورکشاپ، ارتقای ظرفیت کارمندان، بهبود روند مدیریت و افزایش هماهنگی میان بخش‌های گوناگون اداره زراعت ولایت سمنگان عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۱
Background image

معرفی و آغاز تطبیق پروژه «اضطراری امنیت غذایی» در ولایت بدخشان

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه «اضطراری امنیت غذایی» از سوی موسسه سو (SUO) با همکاری ریاست زراعت بدخشان در ۱۴ ولسوالی این ولایت معرفی و قرار است در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ میلادی مطابق ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۴
Background image

نظارت از وضعیت مرغ‌های تخمی قبل از توزیع برای خانواده‌های مستحق

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدایت قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، یک تیم تخنیکی از کارمندان آمریت مالداری و صحت حیوانی، وضعیت ۸۱۰ قطعه مرغ تخمی را که قرار است در آینده نزدیک برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۴
Background image

توزیع ۱۴ قلم ادویجات برای واکسیناتوران ولسوالی‌های آقچه و خانقاه

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود خدمات مالداری و جلوگیری از امراض حیوانی، برای چهار تن از واکسیناتوران ولسوالی‌های آقچه و خانقاه مقدار ۱۴ قلم ادویجات و تجهیزات مسلکی توزیع گردید.
در این. . .

بازگشت به خبرها