سفر معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به ایران  جهت اشتراک در نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۶ - ۱۰:۴۰
ایران اکسپو نړۍوال نندارتون کې د ګډون په موخه ایران ته د کرنې او مالدارۍ مرستیال سفر

۶ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، به منظور اشتراک در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان «ایران اکسپو» به ایران سفر کرد.
این نمایشگاه که از تاریخ ۸ تا ۱۲ ثور به‌مدت پنج روز برگزار می‌شود، همه‌ساله میزبان مقامات بلندپایه و تاجران از بیش از صد کشور جهان می‌باشد.
در این سفر رسمی، محمد یونس مومند معاون اتاق تجارت، خان محمد فروتن ریس از اتاق زراعت و مالداری و خلیل نور آقا صافی  مشاور تخنیکی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت شماری از سرمایه گذاران داخلی و خارجی، معین زراعت را همراهی می‌نمایند.
هدف از این سفر، بازدید از محصولات زراعتی و حیوانی و تکنالوژی‌های نوین صنعتی کشور ایران، تبادل نظریات با تاجران افغان مقیم ایران برای تشویق آنان به سرمایه‌گذاری در افغانستان، جلب سرمایه‌گذاران خارجی برای رشد سکتور زراعت و مالداری، تقویت روابط اقتصادی و ایجاد تسهیلات در بخش صادرات و واردات محصولات زراعتی عنوان شده است.
معین زراعت و مالداری، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده افغانستان در بخش زراعت، ابراز امیدواری کرده است که این سفر زمینه‌ساز رشد تعاملات تجاری و جذب سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در کشور گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها