بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
د بخارا د فابریکو له کمپلکس څخه د کرنې وزیر لیدنه او د لبنیاتو په برخه کې پر ګډو همکاریو ټینګار

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵ فابریکه فعال در بخش‌های زراعت، معادن و نفت می‌باشد.
در این بازدید، وزیر زراعت از یک فابریکه پیشرفته تولید لبنیات(UHT)  که لبنیات را در حرارت بسیار بلند پروسس می نماید نیز دیدن کرد که محصولات متنوع لبنی را با تکنالوژی روز تولید می‌کند.
مولوی عمری در این دیدار از سرمایه‌گذاران ازبکستانی خواست تا در افغانستان، به‌ویژه در بخش لبنیات و صنایع تبدیلی، سرمایه‌گذاری کنند. سرمایه‌گذاران ازبک نیز وعده همکاری داده و ابراز آمادگی کردند تا در کنار ارتقای ظرفیت فنی کارمندان و مالداران افغان، در این بخش فعالیت نمایند.
شایان ذکر است وزارت زراعت چندی پیش فابریکه لبنیات "ریشخور" را به سکتور خصوصی اجاره داده است تا فعالیت خود را در بخش تولید و پروسس لبنیات به شکل UHT آغاز نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تأسف و تأثر، خبر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

سفر رسمی معین زراعت و مالداری به فدراسیون روسیه برای تقویت همکاری‌های تخنیکی

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیئت تخنیکی این وزارت، در یک سفر رسمی شش‌روزه به فدراسیون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

بازگشت به خبرها