غرس بیش از ۴۷هزار بته درخت ریشه‌یی در بلخ برای جلوگیری از توسعه صحرا

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۳ - ۱۴:۳۸
 غرس بیش از ۴۷هزار بته درخت ریشه‌یی در بلخ برای جلوگیری از توسعه صحرا


۱۳قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، اجرای برنامه‌هایی را به منظور جلوگیری از توسعه صحرا و ریگ‌های روان، در این ولایت آغاز کرده است.
این برنامه‌ها شامل غرس ۴۷هزار و ۵۰۰ بته از درخت‌های ریشه‌یی چرگس، قندوم، سکسول و گز در ساحه‌ی به مساحت ۲۰ هکتار زمین و پاشیدن تخم انواعی از نباتات مقاوم در برابر کم‌آبی می‌شود.
هم‌چنین قرار است در سال آینده نیز پنجاه هزار بته نهال صحرایی در مسیر جاده عمومی مزار-حیرتان که گاهی با ریگ‌های روان مسدود می‌شود، غرس گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها