سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۲۳
سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه امارتی برای گفتگو در زمینه‌ همکاری‌های منطقه‌ای و بررسی موضوعات مهم در بخش زراعت، به کشور ازبکستان سفر کرد.
هدف این سفر بحث و تبادل نظر پیرامون تغییرات اقلیم و تأثیر آن بر منابع آب حوزه دریای آمو، گسترش همکاری‌ها در بخش‌های زراعت، آبیاری، مالداری، مصونیت غذایی، ارتقای ظرفیت و سایر موضوعات مرتبط میان دو کشور می‌باشد.
در ترکیب این هیئت، معین وزارت انرژی و آب، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله، رئیس ساختمان‌های وزارت دفاع، رئیس اقتصادی معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا، قاری محمد اکبر امینی رییس اداری وزارت زراعت، میرویس خوگیانی مشاور تخنیکی مقام وزارت زراعت، نماینده وزارت امور خارجه، نماینده ریاست عمومی استخبارات، نماینده اداره امور و روئسا و متخصصین بخش های سکتوری  وزارت های زراعت و انرژی و آب نیز شامل‌اند.
قرار است هیئت افغانستان در جریان این سفر، با مقامات وزارت زراعت و وزارت انرژی و آب ازبکستان دیدار و پیرامون زمینه‌های مشترک همکاری، تبادل تجارب تخنیکی و پروژه‌های مشترک آینده گفتگو نمایند.
این سفر در راستای گسترش روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌های تخنیکی و اقتصادی میان افغانستان و ازبکستان ارزیابی می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها