دیدار رئیس زراعت ولایت غزنی با مسئولان و بزرگان ولسوالی‌های مرکز، اندر و زنخان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۲:۵۸
دیدار رئیس زراعت ولایت غزنی با مسئولان و بزرگان ولسوالی‌های مرکز، اندر و زنخان

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 مولوی محمد اسماعیل شکیب، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، در دیداری با مسئولان امارتی، بزرگان و مستنفذین قومی ولسوالی‌های مرکز، اندر و زنخان، به بررسی مشکلات زراعتی و مالداری در این ولسوالی‌ها پرداخت.
در این نشست، بزرگان و مسئولان محلی مشکلات دهقانان و مالداران را با رئیس زراعت در میان گذاشته و خواهان توجه و همکاری بیشتر در زمینه‌های مختلف زراعتی و مالداری شدند.
در پاسخ، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی اطمینان داد که برای رسیدگی به مشکلات مطرح‌شده، از طریق ریاست زراعت و در هماهنگی با مؤسسات همکار، اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

توزیع گوسفند برای ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی ولایت بغلان

۱۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، ۱۴۰ رأس گوسفند همراه با ۱۴۰ بره را به ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی توزیع کرد.
این روند براساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۴
Background image

سفر تیم تخنیکی ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بغلان

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تطبیق برنامه‌های سروی تخنیکی در بخش شبکه‌های زهکشی، تیم انجنیری ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بغلان سفر نمود.
در جریان این سفر، هیأت یادشده پس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۱:۵۷
Background image

توسعه باغ‌های انگور، زعفران و پسته در هرات 

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
رییس  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، با مسئولین موسسه همکاری توسعه بین‌المللی  دیدار و پیرامون توسعه باغ‌های انگور، زعفران و پسته در ولایت هرات گفتگو نمود. 
در. . .

BACK TO NEWS