نظارت و تفتیش از قصابی‌های بازار سرصیاد ولسوالی بگرام

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۹:۵۵
نظارت و تفتیش از قصابی‌های بازار سرصیاد ولسوالی بگرام

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، کارمندان بخش صحت حیوانی آن ریاست در  ولسوالی بگرام، از شش قصابی در بازار سرصیاد این ولسوالی نظارت و تفتیش به‌عمل آورد.
هدف از این بررسی، جلوگیری از فروش گوشت و محصولات حیوانی بی‌کیفیت، ملوث و فاسد شده، و اطمینان از ارائه خدمات سالم و بهداشتی برای شهروندان عنوان شده است.
قابل ذکر است که کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، روند کنترول و تفتیش محصولات حیوانی را به‌گونه منظم و روزمره در ساحات مختلف ولسوالی بگرام ادامه می‌دهند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها