جلوگیری از غصب علفچر در ولسوالی بنگی ولایت تخار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۰:۵۳
جلوگیری از غصب علفچر در ولسوالی بنگی ولایت تخار

۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از غصب یک قطعه زمین علفچر در عقب مکتب اناثیه ولسوالی بنگی جلوگیری کرد.
 بر اساس پیشنهاد مدیریت تنظیم امور جنگلات، علفچرها و نباتات طبی و به اساس احکام مقام ولسوالی، هیئتی به محل اعزام شد و دیوار و سنگ‌کاری انجام‌شده توسط فردی به نام مخدوم حسین را تخریب نموده، ساحه را به حالت قبلی برگرداند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئول سازمان اسلامی امنیت غذایی

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و‌ کفیل وزارت زراعت، با “امره یوکسک” مدیر عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی امنیت غذایی (IOFS) در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۶
Background image

وزیر زراعت در دیدار با تاجران افغان مقیم سنت‌پترزبورگ خواستار سرمایه‌گذاری در افغانستان شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ ه‍ .ش
هم‌زمان با سفر رسمی هیئت بلندپایه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به شهر سنت‌پترزبورگ روسیه جهت اشتراک در کنفرانس. . .

BACK TO NEWS