نظارت از پروژه احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر در ولسوالی قیصار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۱۱:۲
نظارت از پروژه احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر در ولسوالی قیصار

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب از پروژه احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر در باغ ترویجی و تحقیقی ولسوالی قیصار که توسط کمیته ناروی تمویل می‌شود، نظارت کردند.
باغ ترویجی و تحقیقی ولسوالی قیصار که بیش از ۳۰ جریب مساحت دارد، شامل ۱۵ جریب زمین است که بر اساس تفاهمنامه همکاری میان ریاست زراعت و دفتر ولایتی کمیته ناروی، برای احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر اختصاص یافته است.
مدیر عمومی ترویج ریاست زراعت فاریاب، همکاری‌های فنی و تخنیکی این پروژه را در بخش خدمات ترویجی و زراعتی مؤثر دانسته و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها در دیگر ولسوالی‌ها نیز توسعه یابد.
همچنین مسئول باغداری مدیریت عمومی ترویج، ایجاد قوریه تولید نهال‌های مثمر را یک گام اساسی در رشد باغداری عنوان کرده و بر تولید نهال‌های سالم و مقاوم در برابر بیماری‌ها و شرایط نامساعد محیطی تأکید کرد.
قابل ذکر است که خدمات تحقیقی و ترویجی زراعت، نقش اساسی در بهبود تولیدات زراعی، تقویت امنیت غذایی و بهبود معیشت زارعین و باغداران ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها