پروژه "پول در مقابل کار" در ولسوالی بگرام تطبیق شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۱:۳۷
پروژه "پول در مقابل کار" در ولسوالی بگرام تطبیق شد

۴ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه "پول در مقابل کار" با هدف بهبود وضعیت معیشتی و فراهم‌آوری فرصت‌های کاری، در قریه‌های نکاح‌خیل، نیازی و درانی‌خروتی ولسوالی بگرام عملی گردید.
در چوکات این پروژه، ۱۶۸ نفر از کارگران مستحق، شامل ۱۰ خانم، مشغول کار شده و در مقابل هر نفر ۱۰۰ دالر امریکایی مساعدت دریافت کردند. این روند با نظارت دقیق و همکاری مؤثر کارمندان کمیته ناروی به پیش برده شد.
هدف از تطبیق این برنامه، کمک به بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی خانواده‌های نیازمند و زمینه‌سازی برای توسعه پایدار در سطح این مناطق عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها