به شماری از دهقانان در بلخ بسته‌های جمع‌آوری هنگ توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۰ - ۱۴:۲۰
 به شماری از دهقانان در بلخ بسته‌های جمع‌آوری هنگ توزیع شد


۱۰قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، به چهل‌وشش دهقان در ولسوالی خلم این ولایت بسته‌های وسایل جمع‌آوری نبات هنگ توزیع کرد.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، بیل، کتمن، آب‌پاش، کلند، سنگدان، چکش، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری، سنگ بلور، بشکه آب، دست‌کش، کلاه آفتاب‌گیر و ماسک حفاظتی می‌شوند، به منظور ترویج روش‌های مؤثر چیدن نبات هنگ، جلوگیری از ضایعات در زمان برداشت، درجه‌بندی عصاره هنگ در مرزعه، تشویق دهقانان جهت افزایش کشت نباتات دارای ارزش بالا اقتصادی، بهبود کیفیت و بازاریابی محصول نبات هنگ توزیع شده‌اند.
دهقانان مستفید شونده از این بسته‌ها قبلاً در باره چگونگی مراحل برداشت و عملیات پس از رفع حاصل نبات هنگ را سپری کرده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها