مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۱:۱۱
مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار مرحله دوم کمپاین واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکننده‌های کوچک را با همکاری مالی دفتر خوراک و زراعت جهان  آغاز نمود.
این کمپاین با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، رسماً افتتاح شد و سهمیه واکسین هر ولسوالی به داکتران کلینیک‌های مربوطه توزیع گردید.
در این مرحله، قرار است حدود ۱۴۰ هزار دوز واکسین طاعون نشخوار کننده گان کوچک در مواشی مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توسط کلینیک‌های موظف، تحت نظارت مدیریت‌های خدمات زراعتی تطبیق شود.
همچنین جهت قدردانی از همکاری‌های دفتر خوراک و زراعت جهان، تحسین‌نامه‌ای از سوی ریاست زراعت تخار به مسئول برنامه مالداری این دفتر در سطح زون اهدا گردید.
ریاست زراعت تخار هدف از تطبیق این کمپاین را جلوگیری از شیوع بیماری PPR و حمایت از مالداران عنوان کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS