مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۱:۱۱
مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار مرحله دوم کمپاین واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکننده‌های کوچک را با همکاری مالی دفتر خوراک و زراعت جهان  آغاز نمود.
این کمپاین با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، رسماً افتتاح شد و سهمیه واکسین هر ولسوالی به داکتران کلینیک‌های مربوطه توزیع گردید.
در این مرحله، قرار است حدود ۱۴۰ هزار دوز واکسین طاعون نشخوار کننده گان کوچک در مواشی مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توسط کلینیک‌های موظف، تحت نظارت مدیریت‌های خدمات زراعتی تطبیق شود.
همچنین جهت قدردانی از همکاری‌های دفتر خوراک و زراعت جهان، تحسین‌نامه‌ای از سوی ریاست زراعت تخار به مسئول برنامه مالداری این دفتر در سطح زون اهدا گردید.
ریاست زراعت تخار هدف از تطبیق این کمپاین را جلوگیری از شیوع بیماری PPR و حمایت از مالداران عنوان کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی شتل

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی در زمینه مبارزه با آفات و امراض نباتی برای باغداران قریه‌جات مختلف حوزه اندروسات ولسوالی شتل ولایت پنجشیر برگزار شد. در این برنامه، کارمندان مدیریت عمومی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه ولایت جوزجان

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه «دبلیو اچ اچ» برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه مواد غذایی تازه توزیع نمود.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها