مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۱:۱۱
مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار مرحله دوم کمپاین واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکننده‌های کوچک را با همکاری مالی دفتر خوراک و زراعت جهان  آغاز نمود.
این کمپاین با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، رسماً افتتاح شد و سهمیه واکسین هر ولسوالی به داکتران کلینیک‌های مربوطه توزیع گردید.
در این مرحله، قرار است حدود ۱۴۰ هزار دوز واکسین طاعون نشخوار کننده گان کوچک در مواشی مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توسط کلینیک‌های موظف، تحت نظارت مدیریت‌های خدمات زراعتی تطبیق شود.
همچنین جهت قدردانی از همکاری‌های دفتر خوراک و زراعت جهان، تحسین‌نامه‌ای از سوی ریاست زراعت تخار به مسئول برنامه مالداری این دفتر در سطح زون اهدا گردید.
ریاست زراعت تخار هدف از تطبیق این کمپاین را جلوگیری از شیوع بیماری PPR و حمایت از مالداران عنوان کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها