احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۳
احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
با فرارسیدن فصل بهار، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به همکاری موسسه ارتقای اجتماعی ، تعداد ۴۱ قطعه باغ متراکم میوه‌جات مختلف‌النوع را در ولسوالی‌های بهارک و کشم  آن ولایت احداث نموده است. این باغ‌ها شامل درختان سیب، بادام، زردآلو و گیلاس هستند.
بر اساس هدایت مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، هیاتی از کارمندان تخنیکی این ریاست موظف گردیدند تا این پروسه را نظارت کرده و نهال‌ها را از نظر تخنیکی بررسی و سپس توزیع نمایند.
باغ متراکم (مدل توسعه باغات) یک تکنولوژی مدرن در باغداری است که در آن تراکم درختان در هر جریب نسبت به روش‌های معمولی بیشتر می‌باشد. در این روش، درختان انتخابی از پایه‌هایی که از طریق ریشه تکثیر شده و از نظر ژنتیکی اصلاح شده‌اند، استفاده می‌شود. این درختان معمولاً نسبت به درختانی که از طریق تخم تکثیر می‌شوند، بازدهی بیشتری دارند و سطح تولید آن‌ها در مقایسه با روش‌های سنتی بیشتر است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها