توزیع نهال‌های متراکم جهت احداث باغ‌های تجارتی در ولسوالی فرخار تخار آغاز شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۲۳
توزیع نهال‌های متراکم جهت احداث باغ‌های تجارتی در ولسوالی فرخار تخار آغاز شد


۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد روند توزیع نهال‌های متراکم (High Density) را به منظور احداث ۳۲ قطعه باغ تجارتی در ولسوالی فرخار آغاز کرد.
در چارچوب این برنامه، برای ۳۲ نفر دهاقین واجد شرایط که قبلاً سروی شده‌اند، نهال‌های مثمر اصلاح‌شده شامل ۸۰۰ اصله زردآلو، ۱۳۳۶ اصله بادام و ۵۰۰۰ اصله ناک توزیع گردیده است. این باغ‌ها به گونه دیزاین‌شده تجارتی احداث می‌شوند و هم‌اکنون روند غرس نهال‌ها در این باغ‌ها جریان دارد.
هدف از تطبیق این پروژه، ترویج باغداری معیاری، افزایش محصولات باغی و ایجاد فرصت‌های اقتصادی برای دهاقین در ولسوالی فرخار می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال این ولایت تطبیق گردید.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این. . .

بازگشت به خبرها