توزیع ۱ هزار ۲۰۰ راس مواشی بز وطنی برای ۴۰۰ فامیل سیلاب‌زده در ولایت غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵۲
توزیع ۱ هزار ۲۰۰ راس مواشی بز وطنی برای ۴۰۰ فامیل سیلاب‌زده در ولایت غور

۲۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
 به تعداد ۱ هزار ۲۰۰ راس مواشی بز وطنی به ۴۰۰ فامیل سیلاب‌زده در شش ولسوالی ولایت غور توزیع گردید. این پروژه از سوی موسسه سی اچ ای و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به مرحله اجرا درآمد.
توزیع این مواشی با حضور نمایندگان مقام ولایت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست اقتصاد در ولسوالی‌های فیروزکوه، دولتیار، دولینه، مرغاب، شهرک و تولک انجام شد. برای هر نفر از مستحقین، سه راس بز همراه با بزغاله و چهار عدد سطل شیر دوشی به عنوان مساعدت توزیع گردید.
همچنین، نماینده تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در مورد نگهداری، تغذیه و حفظ الصحه بزهای حامله به مستفیدین معلومات ارایه کرد.
این پروژه در راستای حمایت از دهاقین سیلاب‌زده و تقویت توانمندی‌های اقتصادی آنان انجام شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال این ولایت تطبیق گردید.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این. . .

بازگشت به خبرها