کشت پیاز و شاخه‌بری تاک‌های انگور در مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی پروان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵۸
کشت پیاز و شاخه‌بری تاک‌های انگور در مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی پروان

۲۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
بر اساس هدایت رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، فعالیت‌های تحقیقی و آموزشی در مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی این ولایت ادامه دارد.
مسئولان این مرکز می‌گویند که در همکاری با ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی، دیپارتمنت اصلاح سبزیجات، کشت تجربی دو نوع پیاز به هدف تولید تخم‌های هستوی در این مرکز انجام شده است. این برنامه در چارچوب طرح تولید تخم‌های اصلاح‌شده و باکیفیت برای دهاقین، عملی گردیده است.
همچنان، به هدف بهبود کیفیت و تنظیم رشد تاک‌های انگور، شاخه‌بری در باغ نمایشی این مرکز صورت گرفته است تا زمینه تولید انگور با کیفیت بهتر فراهم گردد.
ریاست زراعت پروان می‌گوید که این اقدامات در راستای ارتقای ظرفیت دهاقین و معرفی روش‌های عصری زراعتی ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۲
Background image

بازدید سفیر اتحادیه اروپا و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات در بدخشان

۲۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات بهار در ناحیه ششم شهر فیض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۴۰
Background image

هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان، رئیس عمومی دفتر سازمان غذایی ملل متحد، رئیس اقتصاد ولایت و شماری از مسئولان نهادهای بین‌المللی از. . .

بازگشت به خبرها