بررسی پیشرفت کارهای تخنیکی کانال قوش‌تپه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۰
بررسی پیشرفت کارهای تخنیکی کانال قوش‌تپه

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی پیرامون بررسی پیشرفت کارهای کانال قوش‌تپه به سرپرستی عزیزالرحمن رحمانی مشاور مقام عالی وزارت، با حضور معاون ریاست انسجام اداره امور، مشاورین و متخصصین وزارت انرژی و آب، شرکت امارتی انکشاف ملی، وزارت فواید عامه و وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، گزارش سفر هیئتی که به سرپرستی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های جوزجان، بلخ و فاریاب جهت بررسی جریان ساخت تأسیسات کانال قوش‌تپه انجام شده بود، نهایی گردید. همچنین، در مورد مسائل تخنیکی پروژه، چالش‌های اجرایی و راهکارهای تسریع روند کار، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
قرار بر این شد که مسئولین تخنیکی شرکت‌های اجرایی، دیزاین‌های تفصیلی بخش‌های ابتدایی پروژه را نهایی ساخته و پلان کاری مرتبط را جهت بررسی به کمیته تخنیکی ارائه نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها