فابریکه تولید ادویه در کابل نظارت و بررسی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۰
فابریکه تولید ادویه در کابل نظارت و بررسی شد

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هماهنگی با وزارت مالیه، وزارت صنعت و تجارت و اداره دوا و غذای صحت عامه، فابریکه تولید ادویه «خیبر فارما» را در بگرامی کابل نظارت و بررسی کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری که ریاست این نظارت را بر عهده داشت، هدف آن را تولید معیاری و باکیفیت دواهای انسانی و حیوانی عنوان کرد و گفت: «حمایت از تولید داخلی هدف کلی ما است.»
به گفته مسئولان، این فابریکه روزانه نزدیک به پنج‌هزار بوتل انواع شربت را مطابق معیارهای تعیین‌شده تولید می‌کند.
این نظارت و بررسی با حضور انجنیر سلطان محمد زبیر معین پالیسی وزارت مالیه، رئیس اداره دوا و غذای صحت عامه، مشاور معینت زراعت و مالداری و شماری از متخصصان وزارت زراعت و صحت عامه انجام شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۲
Background image

بازدید سفیر اتحادیه اروپا و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات در بدخشان

۲۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات بهار در ناحیه ششم شهر فیض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۴۰
Background image

هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان، رئیس عمومی دفتر سازمان غذایی ملل متحد، رئیس اقتصاد ولایت و شماری از مسئولان نهادهای بین‌المللی از. . .

بازگشت به خبرها