بازدید از مزارع گندم بذری اصلاح‌شده در ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۱:۷
بازدید از مزارع گندم بذری اصلاح‌شده در ولایت بلخ

روند تفتیش مزارع گندم بذری اصلاح‌شده از سوی آمریت تصدیق‌دهی تخم‌های بذری زون شمال در ولایت بلخ انجام شد.
کارمندان این اداره  از مزارع دهاقین قراردادی شرکت تمدن که در ساحات ولسوالی‌های بلخ و شولگره موقعیت دارند، بازدید کردند. در این روند، وضعیت کشت گندم بذری اصلاح‌شده در ۲۵۵ جریب زمین مورد بررسی قرار گرفت.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ هدف از این بازدید را اطمینان از کیفیت تخم‌های بذری اصلاح‌شده و بررسی شرایط زراعتی عنوان کرده‌اند. آنان تأکید کردند که استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده می‌تواند نقش مهمی در افزایش حاصلات و بهبود وضعیت زراعتی منطقه داشته باشد.
ریاست زراعت بلخ همچنان بر اهمیت همکاری دهاقین در رعایت اصول تخنیکی زراعت تأکید کرده و اطمینان داده است که به‌منظور حمایت از دهاقین، برنامه‌های نظارتی و تفتیش مزارع ادامه خواهد داشت

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها