توزیع واکسین و ادویه پرازیتی برای حمایت از مالداران در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۸
توزیع واکسین و ادویه پرازیتی برای حمایت از مالداران در بلخ

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع واکسین و ادویه پرازیتی برای حمایت از جوامع مالداری در این ولایت خبر داد.
بر اساس معلومات آمریت مالداری و صحت حیوانی، این برنامه به همکاری مالی یک مؤسسه در شش ولسوالی تحت پوشش اجرا شد که طی آن ۴۵ هزار دوز واکسین انتروتوکسیمیا، ۱۲۶۰۰ دوز واکسین بیماری دهان و پا و ۴۰۰ بوتل شربت پرازیتی برای ۳۰ نفر از مسؤولان واحدهای ساحوی توزیع گردید.
هدف از این برنامه، کنترل و پیشگیری بیماری‌های حیوانی و حمایت از مالداران در ولایت بلخ عنوان شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها