نظارت از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در کابل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۵
نظارت از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در کابل

۲۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از مقام‌های امارتی از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در نواحی مختلف شهر کابل نظارت کردند.
این هیئت به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور انجینر سلطان محمد زبیر معین پالیسی وزارت مالیه، شماری از رؤسا و مشاوران وزارت صنعت و تجارت و اداره دوا و غذای وزارت صحت عامه، از شرکت‌های تولیدی در سرکوتل و حصه اول خیرخانه بازدید به عمل آوردند.
در جریان این نظارت، فعالیت‌های شرکت‌های تولیدی مواد غذایی سلام طیب، شرکت تولیدی و بسته‌بندی امرالله یوسفزی، فابریکه تولید ادویه آسیا ستار و فابریکه تولیدی ملکه پروین که قرار است در زمینه تولید سیروم فعالیت کند، بررسی شد.
مولوی صدراعظم عثمانی در جریان این بازدید تأکید کرد که این نظارت به هدایت ریاست‌الوزراء انجام شده تا مشخص شود که آیا این کارخانه‌ها در تولید محصولات خود معیارهای لازم را رعایت می‌کنند. وی افزود که هدف از این بررسی، تقدیر از شرکت‌های فعال و ارائه توصیه‌های لازم به آن‌ها برای رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی است.
مسئولان این شرکت‌ها نیز ضمن ارائه معلومات در مورد فعالیت‌های خود، بخش‌های مختلف فابریکه‌ها و لابراتوارهای‌شان را به هیئت توضیح دادند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها