نظارت از فارم‌های ماهی‌پروری در ولایت پروان انجام شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۳۸
نظارت از فارم‌های ماهی‌پروری در ولایت پروان انجام شد

بر اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، از فارم‌های ماهی‌پروری در مرکز و ولسوالی بگرام این ولایت نظارت صورت گرفت.
در این بازدید که به مسئولیت داکتر سید محمود، مدیر ماهی‌پروری انجام شد، چهار فارم در مناطق قراه جمشت خیل و بالتو خیل مربوط مرکز ولایت و یک فارم در منطقه سر سیاد ولسوالی بگرام مورد بررسی قرار گرفت.
در جریان این نظارت، برای مسئولان فارم‌های ماهی‌پروری در زمینه بهبود امور حفظ‌الصحه و مدیریت فارم، مشوره‌های لازم فنی و مسلکی ارائه شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها