برنامه جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی تحت نام "حاصل" در بامیان معرفی شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۳۷
برنامه جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی تحت نام "حاصل" در بامیان معرفی شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برنامه جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی را تحت نام "حاصل" به دهاقین و کوپراتیف‌های زراعتی این ولایت معرفی کرد.
در این نشست که در صالون جلسات ریاست زراعت برگزار شد، نمایندگان کوپراتیف‌های زراعتی، دهاقین و مسئولان مربوطه حضور داشتند. برنامه جدید که توسط نماینده صندوق انکشاف زراعت معرفی شد، زمینه دریافت قرضه‌ها را از طریق مرابحه جنسی برای دهاقین فراهم می‌سازد. بر اساس این برنامه، کوپراتیف‌ها می‌توانند اجناس مورد نیاز خود را با معرفی نماینده‌شان از این صندوق دریافت کرده و هزینه آن از سوی صندوق به حساب فروشنده حواله شود.
همچنان، این برنامه جدید تسهیلاتی را برای خریداری ماشین‌آلات زراعتی مانند تراکتور و تریشلر در اختیار دهاقین قرار می‌دهد. علاوه بر این، زنان تجارت‌پیشه‌ای که در بخش صنایع دستی فعالیت دارند، می‌توانند از این برنامه قرضه دریافت کرده و مواد اولیه مورد نیازشان را تأمین کنند.
عوض داد احمدی، مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها در ریاست زراعت، در این نشست گفت که در سال جاری حدود ۲۵۶ میلیون افغانی قرضه برای ۱۸۰۰ دهقان توزیع شده است. او از دهاقین خواست که در بازپرداخت قرضه‌ها همکاری کرده و قیمت کچالو و کود کیمیاوی را به‌موقع پرداخت کنند تا این خدمات در آینده نیز ادامه یابد. وی افزود که اشخاصی که در سال گذشته قرضه‌های‌شان را بازپرداخت نکرده‌اند، به نهادهای عدلی و قضایی معرفی شده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها