توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی برای مالداران در بامیان آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۳۲
توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی برای مالداران در بامیان آغاز شد

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
موسسه اکشن‌اید روند توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی را در ولایت بامیان آغاز کرده است. این برنامه که از طریق پروژه ۱۰۶ عملی می‌شود، شامل توزیع خوراکه برای ۱۳۳۳ خانواده مالدار در سطح مرکز بامیان است.
بر اساس معلومات مدیریت عمومی ترویج مالداری، در این برنامه برای هر فامیل چهار بوری ۵۰ کیلوگرامی خوراکه حیوانی توزیع می‌شود که دو بوری برای بز و گوسفند و دو بوری دیگر برای گاوها اختصاص یافته است. مجموع این بسته‌ها به ۵۳۳۲ بوری می‌رسد.
همچنین، در جریان این روند، برای هر مالدار مقدار سه کیلوگرام تخم شبدر نیز توزیع می‌شود تا در بهبود تولیدات حیوانی و حمایت از اقتصاد مالداران نقش مؤثری ایفا کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها