جمع‌آوری ادویه و واکسین‌های تاریخ‌گذشته و غیرقانونی در هرات

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۱:۴۵
جمع‌آوری ادویه و واکسین‌های تاریخ‌گذشته و غیرقانونی در هرات

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از دواخانه‌های حیوانی این ولایت بررسی و تفتیش به عمل آورد.
هدف از این بررسی، جلوگیری از فروش ادویه و واکسین‌های تقلبی، تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت بود. در نتیجه، ۱۰ کارتن که شامل ۴۰ قلم ادویه تاریخ‌سپری‌شده و تمامی واکسین‌های سه دواخانه که به‌طور غیرقانونی وارد کشور شده بود، جمع‌آوری گردید. این اقلام به دیپوی آمریت مالداری و صحت حیوانی انتقال داده شد تا پس از طی مراحل قانونی، در حضور هیأت مختلط از بین برده شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها