توزیع پول نقد برای ۳۰۰ دهقان در جوزجان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۲۹
توزیع پول نقد برای ۳۰۰ دهقان در جوزجان

۱۳ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه اکشن‌اید برای ۳۰۰ تن از دهاقین در مرکز شبرغان پول نقد توزیع کرد.
این کمک مالی به منظور جلوگیری از فقر و بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی صورت گرفته است. دهاقین یادشده برای پاک‌کاری کانال‌های آبیاری و راش‌پاکی جوی‌ها به مدت ۴۰ روز استخدام شده بودند و در مقابل کارشان، هر نفر ۲۰۰ دالر معادل ۱۴۶۱۶ افغانی دریافت کرد.
رستم کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در مراسم توزیع این کمک‌ها حضور داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها