بازدید وزیر زراعت از پارک صنعتی در ازبکستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۹:۵۹
بازدید وزیر زراعت از پارک صنعتی در ازبکستان

۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری که در ترکیب یک هیئت حکومتی به ازبکستان سفر کرده است، از پارک صنعتی در شهر تاشکند بازدید کرد.
این پارک صنعتی که در مساحت ۱۰۰ هکتار زمین ساخته شده، در بخش‌های مختلف از جمله تولید آهن‌آلات، احداث سردخانه‌ها و ساخت تخته‌های سولر فعالیت دارد.
در این بازدید، ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم و ملا حمیدالله اخندزاده، وزیر ترانسپورت و هوانوردی ملکی، وزیر زراعت را همراهی کردند.
وزیر زراعت از سرمایه‌گذاران ازبکستانی خواست تا در تولیدات خود از مواد خام افغانستان استفاده کنند، زیرا این کشور دارای منابع طبیعی غنی می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها