سفر رییس توسعه غله جات وزارت زراعت به ولایت غزنی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۴:۱۲
سفر رییس توسعه غله جات وزارت زراعت به ولایت غزنی

۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی محمد اسماعیل شکیب، رییس توسعه غله جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی وضعیت کلی زراعت و آموزش‌دهی کارمندان ترویج ولایت غزنی، در رأس یک هیئت از کارمندان این ریاست به آن ولایت سفر کرد.
در جریان این سفر، هیئت وزارت زراعت مشکلات و پیشنهادات کارمندان ترویج ریاست زراعت غزنی را استماع کرده و به آنان اطمینان دادند که مشکلات شان در اسرع وقت حل خواهد شد.
همچنین، در جریان سفر، هیئت متذکره یک سمینار آموزشی برای کارمندان ترویج ولایت غزنی در خصوص چگونگی احداث قطعات نمایش و ترویجی برگزار کرد و نحوه ساخت معیاری این قطعات را به آنان آموزش دادند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها