نظارت و ارزیابی از پروژه‌های انکشافی مالداری در بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۱۹
نظارت و ارزیابی از پروژه‌های انکشافی مالداری در بلخ

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از جریان پروژه‌های انکشافی در سکتور مالداری ولایت بلخ نظارت و ارزیابی کرد.
در این بررسی که از سوی ریاست نظارت و ارزیابی وزارت زراعت انجام شد، سه پروژه شامل اعمار لابراتوار القاح مصنوعی و دستگاه تولید نایتروجن مایع، ترمیم فارم پیله‌وری و خریداری مواد خوراکی حیوانی برای فارم قره‌قل مورد بازدید قرار گرفت.
هدف از این نظارت، کنترول کیفیت و بررسی روند تطبیق این پروژه‌ها عنوان شده است که در راستای رشد و توسعه سکتور مالداری در بلخ نقش مهمی دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها